Terug naar site

Ons project is geselecteerd voor

De Warmste Week!

Het is officieel: de Verhalenweverij is één van de geselecteerde 287 goede doelen van De Warmste Week!  

broken image

De jury van de Koning Boudewijnstichting koos alle projecten zodat ze zouden passen in het thema opgroeien zonder zorgen. Veilige plekken en mogelijkheden creëren voor kinderen en jongeren staat centraal. Met ons leesbevorderingproject Zorgeloze boekenwurmen! willen we vluchtelingenkinderen een grotere leesvaardigheid en vooral veel leesplezier brengen.

Het ingezamelde geld van De Warmste Week zal volledig naar het DWW Fonds gaan, dat beheerd wordt door de Koning Boudewijnstichting. Je voert dus niet meer actie voor een specifiek goed doel, maar met het totaalbedrag zal het Fonds alle geselecteerde projecten ondersteunen.

Wie zin heeft kan zelf een solidariteitsactie beginnen. Je kan je actie eenvoudig registreren op de website van De Warmste Week. Natuurlijk mag je jouw actie ook aan ons laten weten, zodat we deze mee kunnen promoten! De leukste acties worden trouwens door De Warmste Week nog eens extra in de kijker gezet. Tag op sociale media dus zeker @dewarmsteweek en gebruik de hashtag #DWW23.

Samen vlammen we voor elkaar!

broken image