Terug naar site

Verhalen in de Poolse School

Niet alle kinderen zouden zeggen dat ze van boeken en lezen houden, maar ze houden allemaal van verhalen. Vooral wanneer ze op een interactieve manier verteld worden, en als ze grappig zijn of boeiend. Dat werd tijdens onze jongste activiteit bevestigd.

Op dinsdagnamiddag hadden wij het genoegen om korte verhalen voor te lezen (in het kader van het Youtopia project) aan kinder die deelnamen aan een vakantiekamp, van de Poolse School in Leuven.

We lazen (uiteraard) in het Pools. Deze keer werd Paulina (vast lid van de VWS) vergezeld door Emilia, een Poolse mama van drie kinderen, die in Leuven woont.

We proberen zoveel mogelijk vrijwilligers te betrekken bij onze activiteiten, omdat onze VZW niet enkel draait om het promoten van verhalen lezen en schrijven, maar ook om het samenbrengen van mensen met verschillende achtergronden.

De kinderen vonden het geweldig en luisterden aandachtig. (Zelfs zij die het in het begin maar niks vonden om te moeten gaan zitten en luisteren)

We hopen onze samenwerking met de Poolse School verder te ontwikkelen, en op deze manier meer bruggen te bouwen tussen de Poolse en Vlaamse gemeenschap.

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK