Terug naar site

De Warmste Week

Verhalenweverij voor Minor Ndako

Gisteren was het eindelijk zo ver: ons evenement voor de Warmste Week van Studio Brussel. Eindelijk de kers op de taart van deze fijne samenwerking met zoveel mensen – onze vrienden, families, collega’s, andere organisaties en vrijwilligers – meer over hen verderop in dit bericht.
We spraken af om geld in te verzamelen voor Minor Ndako. En aan het einde van de dag hadden we 534 EUR, een fantastisch bedrag, dat zal worden overgedragen aan deze organisatie.
Een hele grote DANKJEWEL aan allen die hebben deelgenomen aan ons evenement en die ons hebben geholpen om er een geweldige namiddag van te maken.
Allereerst – dankjewel HAL 5, voor het ter beschikking stellen van de locatie. We houden van deze plek, de coole sfeer, de industriële uitstraling en het vriendelijk personeel …

broken image

Vele mensen hielpen ons door taarten en koekjes te bakken, die we tijdens het evenement konden verkopen, om meer geld in te zamelen. Jullie hebben allemaal bijgedragen aan onze mooie, zoetenhoek (en aan onze hoge suikerinname gisteren). Je zou het niet geloven, maar Asia en Ola reden gisteren, in het slechte weer, naar Hal 5 om heerlijke tiramisu en fruittaart te brengen. We willen jullie allemaal met naam bedanken: Een dikke dankjewel aan Judith, Gitte, Krist, Nathalie, de mama van Gitt, Yves, Emilia en haar dochters, en Mariela en Nuria.

broken image
broken image

En natuurlijk zouden we de koekjes niet verkopen zonder de enthousiaste helpers – bedankt, Jeroen en Elisabeth! – BRAVO !!

Weet je trouwens dat we onverwacht iemand heel gelukkig maakten? Een dame die geen gluten mocht eten ontdekte dat onze kaastaart geen gluten bevatte. Ze was zo blij dat ze twee stukken kocht en het recept mee naar huis nam.

Gitt en (onze gastlezer en bakker – Nathalie) lazen verschillende verhalen met de Kamishibai. Kinderen vonden het geweldig. De opstelling was zo gezellig! We zouden het niet erg vinden om daar elke maand te lezen.

broken image
broken image
broken image

We waren erg blij dat onze kinderen gebeten zijn door het heerlijke boekenvirus en ons wilden helpen met het lezen van de verhalen.

broken image

Het evenement zou niet hetzelfde zijn geweest zonder de kinderband – De Arkonauten – Sofie, Jeroen, Arne, Hannes and Frederik.

We hopen stiekem snel weer met hen samen te kunnen werken. Zij zijn geweldig.

broken image
broken image
broken image
broken image
broken image
broken image
broken image

Een andere held van de dag was Wendy, die ondanks wat GPS- en regenproblemen de moed erin hield en letterlijk de ganse middag haar handen vol had met werk …

broken image
broken image
broken image

Ook nog te vermelden:
Oliver’s intro:

broken image

en onze viervoeter:

broken image
broken image

en tot slot – onszelf

Een heel gelukkig Verhalenweverij Sociaal VZW Team:
Elisabeth, Gitt, (gast) Nathalie en Paulina.

broken image

met het prachtige resultaat, dat hopelijk kan bijdragen aan de activiteiten van Minor Ndako.

broken image

Stay tuned! We hebben veel plannen voor 2018 en hopen je dan (weer) te zien!!